Stream Bruce Willis’ Philadelphia-films

Bruce Willis “loopt weg” van acteren nadat hij de diagnose afasie heeft gekregen, waarmee hij een carrière van meer dan 40 jaar op het scherm afdekt, zo maakte de familie van de acteur deze week bekend.

‘Onze geliefde Bruce heeft gezondheidsproblemen gehad en is onlangs gediagnosticeerd met afasie die zijn cognitieve vaardigheden beïnvloedt’, een verklaring ondertekend door Willis’ vrouw, Emma Heming Willis, de ex-vrouw Demi Moore en kinderen Rumer, Scout, Tallulah, Mabel en Evelyn, geplaatst op Willis’ Instagram-pagina woensdag gelezen. “Als gevolg hiervan en met veel aandacht stapt Bruce weg van de carrière die zoveel voor hem betekende.”

Afasie is een communicatiestoornis die van invloed is op het vermogen van een persoon om spraak uit te drukken of te begrijpen, en kan ook van invloed zijn op hun vermogen om te lezen of te schrijven.

Willis, 67, groeide op in Penns Grove in Salem County, NJ, en speelde gedurende zijn hele carrière in tientallen films, waaronder verschillende hier in Philadelphia. Hij ontwikkelde een relatie met Philadelphia’s eigen M. Night Shyamalan en speelde in verschillende films van die regisseur, maar Willis begon jaren eerder door de stad te touren.

Dus, met de aankondiging van Willis’ pensionering, hebben we besloten om alle films van de ster door te nemen die in Philadelphia zijn opgenomen, en waar je ze nu kunt bekijken. Bekijk de lijst hieronder:

Willis schoot voor het eerst in Philadelphia in deze sciencefictionklassieker geregisseerd door Terry Gilliam in 1995. Hij speelt tegenover Brad Pitt als James Cole, een gevangene die in een complex onder de straten van Philadelphia woont en terug in de tijd wordt gestuurd om de verspreiding van een virus dat de mensheid uitroeit. Gefilmd in Philadelphia en Baltimore, 12 apen werd gefilmd in plaatsen zoals Eastern State Penitentiary, Girard College en het Pennsylvania Convention Center. “We gingen naar Philadelphia op zoek naar verrot Amerika, het bleek de perfecte plek te zijn”, vertelde Gilliam aan Entertainment Weekly. Auw, Terry.

Waar te streamen: Amazon Prime-video ($ 3,99), Apple TV ($ 3,99), google play ($ 3,99), Pauw (gratis bij reclame) Vudu ($ 3,99), Youtube ($ 3,99).

Een paar jaar later keerde Willis terug naar Philadelphia om te schitteren in zijn eerste film M. Night Shyamalan, de bovennatuurlijke thriller uit 1999. Het zesde Zintuig. In de film speelt Willis Dr. Malcolm Crowe, een kinderpsycholoog die samenwerkt met Cole Sear (Haley Joel Osment), een jong kind dat beweert dode mensen te zien (geen spoilers, voor het geval je deze klassieker niet meer dan 20 jaar na de release). Willis won in 2000 een People’s Choice Award voor favoriete filmacteur voor zijn rol.

Waar te streamen: Amazon Prime-video ($ 3,99), Apple TV ($ 3,99), google play ($ 3,99), Vudu ($ 3,99), Youtube ($ 3,99).

In 2000 werkte Willis opnieuw met Shyamalan om in deze op superhelden gebaseerde thriller te spelen als David Dunn, een schijnbaar onoverwinnelijke bewaker die werkt aan het Franklin Field van de Universiteit van Pennsylvania. In de film, die overal heeft getoerd, van Immaculate Conception Church tot Ontario Street Comics, neemt Willis het op tegen Elijah Price van Samuel L. Jackson, een stripboekexpert die Dunns aartsvijand wordt.

Waar te streamen: Amazon Prime-video ($ 3,99), Apple TV ($ 3,99), Vudu ($ 4,99), Youtube ($ 3,99).

Willis maakt een zeer korte verschijning in deze Shyamalan-film uit 2017, maar het is belangrijk omdat – samen met een cameo-optreden van Jackson als Price, ook bekend als Mr. Glass – de film een ​​geheim vervolg is op Onbreekbaar. Willis verschijnt aan het einde van de film als Dunn, wat hij deed als “een gunst” aan Shyamalan, de regisseur. vertelde Entertainment Weekly in 2018. Dit maakt Kevin Wendell Crumb van ster James McAvoy – ook bekend als “The Horde” – de grote slechterik van Glashet derde deel van wat de Eastrail 177-trilogie werd.

Waar te streamen: Amazon Prime-video ($ 3,99), Apple TV ($ 3,99), google play ($ 3,99), Vudu ($ 3,99), Youtube ($ 3,99).

Willis maakte zijn laatste optreden als Dunn in de conclusie van de Onbreekbaar serie, Glasin 2019. Hier neemt hij het op tegen McAvoy’s Horde en Jackson’s Price, maar (spoiler alert!) sterft uiteindelijk nadat hij met zijn gezicht naar beneden in een plas is verdronken, omdat water zijn enige zwakte is. De dood van het personage was controversieel, en fans vonden het ongelooflijk dat zo’n krachtige held op zo’n alledaagse manier kon worden gedood. Shyamalan echter, verdedigde die beslissing vorig jaar pas tegen Uproxx dat “het eenvoudigste de sterkste persoon ten val kan brengen”.

Waar te streamen: Amazon Prime-video ($ 3,99), Apple TV ($ 3,99), google play ($ 3,99), Vudu ($ 3,99), Youtube ($ 3,99).