Sophie Turner zegt dat moeder worden haar een betere actrice heeft gemaakt.

Sophie Turner die beroemd werd met haar optreden als Sansa Stark in Game Of Thrones, zal terugkeren met een andere HBO-serie, De trap en daarvoor opende de actrice haar carrière en moederschap in een recent interview met The Wrap. Turner die getrouwd is met Joe Jonasis momenteel in verwachting van haar tweede baby met de zangeres en is al de moeder van hun eerste kind, dochter Willa Jonas.

In een gesprek met The Wrap sprak Sophie over de ervaring van het moederschap, wat haar heeft geholpen om meer contact te maken met emoties zoals familiebanden en zei: “Het concept van familie heeft me een veel meer persoon gemaakt. Emotioneel. Empathie is verhoogd; gevoelens over familie zijn Het heeft me een betere actrice gemaakt om, weet je, een moeder te zijn.

De reden waarom Turner denkt dat moeder worden haar heeft geholpen een betere acteur te worden, is omdat ze denkt dat de enige manier om een ​​echt briljante acteur te zijn, is door zoveel mogelijk te leven. Ze voegde eraan toe: “Om die ervaringen te brengen, en dus is het gewoon een ander klein deel van het leven dat ik leef dat ik kan brengen en hopelijk helpt dat mijn prestaties op de een of andere manier.”

Wat betreft haar volgende show, The Staircase, zal Sophie de schermruimte delen met onder meer Colin Firth, Toni Collette, Parker Posey, Patrick Schwarzenegger, Odessa Young. De show volgt het waargebeurde verhaal van Michael Peterson (Colin Firth), een man die wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw Kathleen (Toni Collette) nadat ze dood werd gevonden onderaan een trap in hun huis. De serie wordt uitgezonden op 5 mei.

LEES OOK: Sophie Turner en Joe Jonas ‘opgewonden’ om tweede kind te verwachten, onthult bron