Nollywood-acteurs nemen het onvoltooide project van wijlen Dejo Tunfulu over

Dejo Tunfulu
ZULLEN 2 APP-ADVERTENTIES

01 mei (THEWILL) — Het werk is begonnen aan een huisvestingsproject, dat wijlen acteur Adekunle Adetokunbo, ook bekend als Dejo Tunfulu, die op 1 april 2022 stierf, achterliet, dankzij enkele van zijn vrienden die besloten het af te maken .

Het project staat nu onder toezicht van Olaide Olabanji, een filmproducent en een zeer goede vriend van Adetokunbo. Pas toen Adetokunbo drie weken geleden stierf na een kort ziekbed, waren de fundamenten voor het project gegraven. Na zijn begrafenis beloofden enkele van zijn vrienden uit de filmindustrie zijn familie te helpen het project te voltooien.

Met de hulp van andere Nollywood-beoefenaars kon Olabanji geld inzamelen. Het geld dat werd verdiend met de inzamelingsactie werd besteed aan het project. Vrienden van Adetokunbo hebben vanaf het begin toezicht gehouden op het project. Al die tijd hield Olabanji de fans en medewerkers van de overleden acteur op de hoogte van de voortgang van het project. De work in progress-video wordt vaak geüpload naar zijn sociale media-account.

Vrienden van de overledene hebben ook hun collega’s in de filmindustrie opgeroepen om de familie van de overleden cabaretier te hulp te komen, zodat zij de nalatenschap die hij heeft achtergelaten binnen een jaar kunnen voltooien. De entertainmentindustrie in Nigeria was op 1 april 2022 bedroefd toen het nieuws over de vroegtijdige dood van de acteur bekend werd. De acteur stierf tijdens zijn behandeling in het Ikorodu General Hospital. Er werd vastgesteld dat bij hem al een chronische nierziekte was vastgesteld voordat hij ernstig ziek werd en stierf.


Vorige postDe ministers van Onderwijs van het Gemenebest beloven meer te investeren in onderwijs
Volgende berichtWaarom we niet zullen deelnemen aan peilingen van de Benue Council – NNPP, APC