Hebben de beschuldigingen van Johnny Depp Amber Heard pijn gedaan? Actrice op het scherm voor

De juridische strijd van Amber Heard met Johnny Depp lijkt invloed te hebben gehad op de carrière van de actrice. Haar rollen in ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ zijn volgens rapporten teruggebracht tot minder dan 10 minuten, nadat een petitie om haar uit de productie te verwijderen meer dan 2,6 miljoen handtekeningen ontving.

YouTuber Grace Randolph meldde het nieuws voor het eerst nadat ze beweerde dat het aandeel van Heard zou worden verlaagd op basis van de krantenkoppen rondom haar en Depp. Randolph twitterde: “Heard Amber Heard had minder dan 10 schermminuten in Aquaman 2.” Voor het eerst sinds december 2018 kunnen fans Atlantis zien dankzij “Aquaman and the Lost Kingdom”. Filmen voor het vervolg op het onderzeese epos, verpakt in december 2021, en het langdurige postproductieproces is aan de gang. Heard zal te zien zijn als prinses Mera in ‘Aquaman and the Lost Kingdom’, gepland voor release in 2023. Jason Momoa zal zijn rol opnieuw opnemen als Arthur Curry/Aquaman, de halfmenselijke koning van Atlantis, de legendarische onderwereldstad Marine. Als leden van het Atlantische ras zullen ook Patrick Wilson, Willem Dafoe en Nicole Kidman in de film te zien zijn.

LEES VERDER

Petitie om Amber Heard uit ‘Aquaman 2’ te verwijderen, kruist 2 miljoen handtekeningen te midden van beschuldigingen van huiselijk geweld

Elon Musk en James Franco WEIGEREN te getuigen in het proces tegen Johnny Depp-Amber Heard

Ondertussen, na Heard’s ex-man Depp’s $ 50 miljoen smaadzaak, is de actrice zwaar bekritiseerd. Een cosmeticamerk genaamd Milani Cosmetics viel haar onlangs aan omdat ze had gezegd dat ze haar concealer had gebruikt om blauwe plekken te bedekken die waren veroorzaakt door de vermeende aanvallen van Depp.

De advocaat van Heard, Benjamin Rottenborn, introduceerde Milani’s alles-in-een correctiekit tijdens zijn openingstoespraak tijdens het proces, dat wordt gehouden in Fairfax County, Virginia. De kit zou door zijn cliënt zijn gebruikt om haar vermeende verwondingen te verbergen. “Dat is wat ze gebruikte. Ze werd er heel goed in”, zei Benjamin. in de verschillende kleuren en hoe ze ze zou bijwerken zodat ze ze zou kunnen bedekken”, zei de advocaat. Milani Cosmetics daarentegen weerlegde de bewering en zei in een TikTok-video dat het product pas in 2017 werd uitgebracht.

Ondertussen vond het vermeende misbruik plaats tussen 2013 en 2016. Depp daagde Heard in 2018 voor de rechter nadat hij een opiniestuk voor The Washington Post had geschreven over het overleven van huiselijk geweld. Ondanks dat de ‘Aquaman’-actrice de ster van ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’ in het essay niet noemt, zeggen Depp en zijn team dat het haar carrière heeft geruïneerd.

Als je een entertainment primeur of verhaal voor ons hebt, neem dan contact met ons op via (323) 421-7515