Gary Oldman is van plan te stoppen met acteren

legendarische acteur Gary Oldman (Het donkerste uur, Bram Stoker’s Dracula) onthulde dat hij overweegt met pensioen te gaan, volgens een interview met Deadline. Oldman is momenteel te zien in de Apple TV+ serie langzame paarden, die als rode draad door het interview diende. Hoewel er nu niets in steen gebeiteld is, zei de acteur dat hij pensioen “aan de horizon” ziet liggen.

Oldman besprak ook het voordeel van deze rol ten opzichte van zijn anderen, die meer theatraal waren en uitgebreide protheses vereisten. Dit is wat hij te zeggen had toen hij de vermelding van pensioen liet vallen:

“Dus als je iets doet als”Hannibal” en het wordt zes uur make-up, en je gaat rondlopen met protheses en lijm, ik bedoel, je gaat je gezicht krabben om 3 uur ‘s nachts. Je bent in. Toen ik bezig was met “donkerste uur“, “Ik heb deze make-up 63 keer laten doen en ongeveer 54 dagen achter elkaar gewerkt. En dus voelt het een beetje als een gevoel van bevrijding dat binnenkomt en klaar is en klaar is in een half uur en je bent klaar om te rollen in plaats van binnen te komen en te weten dat je drie of vier uur in een stoel met make-up hebt gezeten voordat je dag zelfs maar begint. een einde.”

Gerelateerd: ‘Slow Horses’: bekijk de eerste 20 minuten van Gary Oldman’s Apple TV+ Spy-serie

Opgemerkt moet worden dat Oldman zei dat hij zou terugkeren om zijn langzame paarden karakter, Jackson Lamb, zolang Apple en de creatievelingen hem hebben. Hij zei dat Apple hem en de cast “als royalty’s” behandelt, en het gevoel van kameraadschap dat uit een serie kan komen, spreekt hem erg aan. Het lijkt er dus op dat “alles wat de smaakpapillen prikkelt”, zoals Oldman het uitdrukt, hem zal overhalen zijn acteerwerk voort te zetten.

In een enorm indrukwekkende carrière won Oldman een Academy Award, een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award voor zijn optreden als Winston Churchill in Het donkerste uur. Hij bekleedde ook bijrollen in De zwarte ridder trilogie, de Harry Potter films, Tinker Tailor Spy Soldier, Dawn of the Planet of the Apes, ware liefdeen Het vijfde element. Zijn werk als Jackson Lamb zal echter niet zijn laatste rol zijn, aangezien hij zal verschijnen in een scène uit… Christopher Nolandat is Oppenheimer. langzame paarden is haar eerste grote rol op televisie.

Alle afleveringen van langzame paarden zijn nu beschikbaar om te streamen op Apple TV+.


deze-jaren 70-show-cast-afbeelding

“That 90s Show”: Mila Kunis en Ashton Kutcher tussen de sterren van “That 70s Show” keren terug

Lees verder


Over de auteur