Actrice Estelle Harris, vooral bekend van haar rollen in de televisieserie Seinfeld en

Actrice Estelle Harris, vooral bekend van haar rollen in de tv-serie Seinfeld en de Toy Story-filmfranchise, sterft op 93-jarige leeftijd! SCHEUREN.

Mensen rapporten.

Estelle Harris, Seinfeld-ster en Toy Story-actrice, sterft op 93-jarige leeftijd

Estelle Harris hernam onlangs haar rol als Mrs. Potato Head in Toy Story 4 in 2019

Estelle Harris stierf een natuurlijke dood in Palm Desert, Californiƫ, bevestigt PEOPLE. Ze was 93 jaar oud.

De familie van de actrice maakte haar overlijden bekend in een verklaring. Deadlinede zaterdag.

“Het is met de grootste spijt en droefheid om aan te kondigen dat Estelle Harris vanavond om 18.25 uur is overleden”, zei haar zoon Glen Harris.

“Haar vriendelijkheid, passie, gevoeligheid, humor, empathie en liefde waren vrijwel ongeĆ«venaard, en ze zal vreselijk worden gemist door iedereen die haar kende”, vervolgde hij.

Harris was beroemd om het spelen Jason Alexanderde moeder van het personage, Estelle Costanza, op Seinfeldevenals mevrouw Potato Head in de laatste drie Toy Story films. Daarnaast stond ze bekend om haar rollen in Het suiteleven van Zack en Cody, Tarzan II, De Pinokkio winkelen nog veel meer iconische stemrollen en commercials.

Alexander rouwde om zijn overleden tv-moeder met een Twitter eerbetoon op zaterdagavond, schrijvend: “Een van mijn favoriete mensen is overleden – mijn tv-moeder, Estelle Harris. De vreugde om met haar te spelen en te genieten van haar glorieuze lach was een traktatie. Ik hou van je Estelle. Liefde voor je familie. Rust nu en altijd.

Harris werd geboren als Estelle Nussbaum op 4 april 1928 in Manhattan, en maakte haar Hollywood-debuut in Looking Up en daarna Once Upon a Time in America voordat ze een optreden van 3 afleveringen op Night Court plaatste. Ze was getrouwd met wijlen haar echtgenoot Sy Harris van 1953 tot aan zijn dood in januari 2021.

Ze laat drie kinderen na – Eric, Glen en Taryn – drie kleinzonen en een achterkleinzoon.

Namens het IP-team betuig ik onze condoleances aan de familie, vrienden en fans van Estelle Harris.

Tags: Estelle Harris, RIP, Seinfeld, Toy Story

Over de auteur